Szervusztok!
hgrg írta:[off]@tbence3:
ne idegeld magad fölöslegesen. Ilyen "ember" -mert a hsz-e színvonala alapján nehezen nevezhető homo sapiens-nek- nem érdemli meg azt sem, hogy írj neki valamit is.Tudod mit érdemel az ilyen "ember"? Azt, hogy szívjon egyedül amíg el nem fárad annyira, hogy vegye a fáradtságot ahhoz, amit minden normális ember megcsinál: 1.OLVAS 2.GONDOLKODIK 3.ÉRTELMEZ 4.LEVONJA A TANULSÁGOT 5. ÖNÁLLÓAN ELKEZDI MEGOLDANI A FELADATOT. (nem pedig elvárja, hogy az ő pontos problémáját, elkövetett baromságait te "találd ki" majd oldd meg helyette.) Aztán még jól le is fikáz, hisz mit képzelsz te, hogy távolról nem oldod meg a gondját (SORRRY DE:értsd törlöd ki a szaros seggét helyette)
Komolyan. Mennyi idős "emberek" ezek akik ennyire elterjedtek a neten? vagy hirtelen a látszólagos "anonimitás"-tól zakkant meg mindenki? Egyszerűen ép ésszel fel nem foghatom, hogy miért várnak el egy 0-24 supportot ingyé', gondolatolvasással....
Minden segítő embernek örök hála és kitartás, azon humanoidoknak akik a fentebb olvasható hangnemben "köszönik meg" mások munkáját pedig azt üzenem, hogy ha eddig nem sült le a pofájukról a bőr, akkor tiltsák le a netkapcsolatukat, kapcsolják ki gépüket és jelentkezzenek közel 10év letöltendőre vagy ha nem lehet hát legalább ingyen WCpucolásra napi 16órában egy éven keresztül.
Elnézést a "nem kicsit" indulatos levélért(több nem lesz ígérem) de kezdek abszolut kiakadni(word-press.hu fórumán már el is ragadott a hév) a hasonló "humanood"októl...
[/off]
Meg is oldottam, köszönöm Neked is az off topic hozzászólásod amiben sértegetsz kiállva a barátod mellett. Valóban meg is érdemlem, evolúciós zsákutca vagyok aki be se tudja kapcsolni a számítógépét.
Nem kértem h találja ki a Bence, h mit akarok, de ha már erről van szó akkor a korrekt az lett volna, ha ....Én egyáltalán nem teszek fel kérdéseket itt a fórumban
Mennyi telepatikus készség szükséges ahhoz, h értelmezze egészében a hozzászólásomat?! Sztem semmi.
Igaz a reakcióm nem volt túl kedves. Engem csak a "Google a barátod!" mondat indította el bennem azt az érzést amitől felháborodtam, mert; ha nem a google-t használtam volna el se találtam volna a hozzátok, még ha közvetetten is. A részéről inkább egy kioktató hozzászólásként volt olvasható.
Nekem is hasonló lett volna a reakcióm az előző - saját - hozzászólásomra, igaz talán stílusosabb formában, de Tőled nem kérek elnézést, nem téged illet meg.
tbence3 írta:Még annyit, add fűzzek hozzá a hozzászólásodhoz, hogy mit várod el, hogy mi legyen benne a válaszban? Egy kérdésedre választ kaptál. Írtam én a hozzászólásomban valamit is az installálásról? Úgy emlékszem, hogy nem.
Egy jó tanács a későbbiekre: Olvass utána a dolgoknak mielőtt kérdeznél felőle. Szerencsére az emberek többsége utóbbit szokta csinálni.
Jajj és még valamit,
ha átolvastad volna ezt a Joomla topicot akkor magad is rátudtál volna jönni (...
), hogy mit hogy is kell csinálni.:-]
Üdv!
Érdekes lehet a memóriád, de itt most nem az értelmi teljesítő képességed a lényeg, hanem talán az "angol tudásod" fitogtatása! Én ugyanis emlékszem arra, h mit írtam. Telepítésre kérdeztem rá. De az elnézés kérésem Neked szánom.
tbence3 írta:Helló!
Szerintem nagyon gyorsan felejtsd el itt ezen a forumon ezt a hangnemet. Válaszolt egyáltalán valaki is a kérdésedre? Vette másvalaki a fáradtságot, hogy segítsen? Mert én úgy látom, hogy nem. A többség általában ezt úgy szokta csinálni, hogy MEGKÖSZÖNI és a végére oda írja, hogy nem pontosan erre gondoltam hanem...
De ez csak egy kulturált formájú hozzászólás rész lehet. Egyébként, mit tehetek én arról, hogy mennyire van tetű lassú neted? Közöm nincs hozzá ezért ne is rajtam töltsd le a dühödet.
Gondoltam átnézed amit feltöltesz nem? Jól mondtad, van benne egy install file/mappa. Számomsra egyértelmű, hogy azzal kell telepíteni nem pedig pl a date függvények fájljával. Ha már van domain-ed akkor illik hozzá tudni pár alap dolgot. Hivatkozások, mappán belül, kívül stb... Ami látom nálad hiányzik.
Kicsit gondolkozzál mielőtt egy kérdést teszel fel!
Neked is további szép napot!
Egyébként azzal a szándékkal tettem fel a kérdéseim, h másnak is egyértelművé váljon, és bekerüljön a közös tudásbázisba, h ne csak egy szúk réteg kezében legyen a tudás, kirekesztve másokat, akiknek esetleg lenne egy álma, h nagyot alkosson. Rendben, már ki is zárható, h mezei felhasználok fogjanak egy Joomla felhúzásának, amikor még a könyvtárakra való hivatkozást sem ismerik. Lehet, h én ezek után mezei felhasználónak tűnők, de nem tudom miért gondoltad, h én azt kérdeztem, h mi a relatív hivatkozás. Köszönöm, tudom. De ha nem a teljes elérés útvonal viszonylatában nézzük könyvár helyét akkor meg megint nekem lenne igazam.
Elnézést még egyszer!
Üdv!